45 Godini gradski shmek

45 ГОДИНИ ГРАДСКИ ШМЕК

45 godini gradski shmek8

Градски Трговски Центар на сите потрошувачи својот јубилеј од 45 години градски шмек им го посвети со моден спектакл од брендовите во трговскиот на кои беа презентирани колекциите есен-зима ‘18/’19. На настанот присуствуваа еминентни и познати личности, како и потрошувачи, додека домаќин беше актерот Сашко Коцев, гостите ги забавуваа Тринити Стрингс, Диџеј Момикс и Дани со својот бенд

Галерија

Add a Comment

You must be logged in to post a comment