Базар во ГТЦ

БАЗАР ВО ГТЦ

Bazar vo GTC

Центарот за обука на уметнички и културни центри помогнато од Европската Унија организираа базар во ГТЦ за нематеријалното културно наследство во прекуграничните региони Гњилане и Куманово.

Галерија

Comments are closed.