ChaushArt

ChaushArt

ChaushArt Младиот уметник Ана Чаушоска, исто позната и како ChaushArt, ја реализира својата прва продажна изложба во Градскиот Трговски Центар на град Скопје наспроти DM маркетот. На самата изложба ќе бидат изложени дела од областа на Дигитална Уметност. Ве очекуваме сите на дружба и убава саботна вечер!

Галерија

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*