Испратете порака

Име *

Емаил *

Тема

Порака


Контакт податоци

Градски Трговски Центар-ГТЦТелефон: 02 3120407
Телефон 2: 02 3120395
Факс: 02 3133149


Емаил: contact@gtcskopje.com.mk
Адреса: Кеј 13-ти Ноември, Скопје
Локација: во центарот на Скопје

Горе