Кубански Ресторан

Casa Cubana GTC

Локација: Приземје, Кеј

Телефон 1: 072/ 311 796

Телефон 2: 072/ 311 794

08:00 – 01:00

Lokal Kubanski Restoran GTC

Сите права се заштитени. Градски трговски центар - Скопје © 2018