Zelen pokriv 1

Zelen pokriv

Зелен покрив во ГТЦ На денешната прес конференција градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов го презентираше проектот за зелен покрив во ГТЦ, во соработка со УНДП и финансиран од град Скопје кој на повеке од 1,800 квадратни м ...