45 godini gradski shmek8

45 Godini gradski shmek

45 ГОДИНИ ГРАДСКИ ШМЕК Градски Трговски Центар на сите потрошувачи својот јубилеј од 45 години градски шмек им го посвети со моден спектакл од брендовите во трговскиот на кои беа презентирани колекциите есен-зима ‘18/’19. На настанот присуствуваа ...