ChaushArt

ChaushArt

Младиот уметник Ана Чаушоска, исто позната и како ChaushArt, ја реализира својата прва продажна изложба во Градскиот Трговски Центар на град Скопје наспроти DM маркетот. На самата изложба ќе бидат изложени дела од областа на Дигитална Уметност. ...