Нова продавница – Luxantica


Во ГТЦ се отвори нова продавница за чанти и аксесоари Luxantica.
Во Скопје се отвори нова продавница за чанти Luxantica каде што се продаваат чанти и аксесоари.
Продавницата се наоѓа во ГТЦ на први кат.

Comments are closed.