Зелен покрив на ГТЦ

Зелен покрив во ГТЦ

Zelen pokriv 1

На денешната прес конференција градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов го презентираше проектот за зелен покрив во ГТЦ, во соработка со УНДП и финансиран од град Скопје кој на повеке од 1,800 квадратни метри ке бидат засадени повеќегодишни дрва, летна сцена,кафетерија и ке биде право уживање за Скопјани.

Галерија

Add a Comment

You must be logged in to post a comment