ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

Најголемиот избор на реномирани модни брендови за жени, мажи и деца. Ексклузивни застапници за повеќе од 25 интернационални модни брендови. Брза и сигурна испорака на производи, одлична грижа на корисници, највисоки безбедносни стандарди при плаќање и заштита на лични податоци. Загарантирана замена на производи, како и рефундирање на парични средства.

Mango

Телефон

Работно време

09:00 – 21:00

Локација

Кат 1, секција 5

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mango