ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

Приказната за овој реномиран бренд започнува со скромните почетоци на чевларскиот занает во Македонија околу 1885 година. Несомнено, растргнат од многу тешки ситуации низ историјата, занаетот за изработка на оригинални рачно изработени обувки бил во најголемиот почеток во тоа време.

Шустер е познат по тоа што изработува чевли од највисок квалитет на материјал, особено кожа. Нашите вработени работат многу напорно и ние сме многу горди што можеме да кажеме дека произведуваме високо квалитетни рачно изработени обувки, кои сега станаа реномирани низ цела Македонија и во светот.

Schuster

Телефон

078/ 308 721

Работно време

09:00 – 21:00

Локација

Кат 1, секција 7

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Schuster