ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

TucTuc&Friends GTC-logo
TucTuc&Friends--Lokal-GTC

Продажба на детска опрема (креветчиња, колички, релаксатори…), облека од 0-18 месеци и 2-14 години. Дополнителна продажба на електрични тротинети (Element), смарт кациги (Ливал) и телефони (Croscall).

TucTuc & Friends

Телефон

Работно време

09:00 – 21:00

Локација

Кат 1, секција 5

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

TucTuc&Friends