Градски Трговски Центар

Јадрото на Градот

previous arrow
next arrow
Slider
Bowling
market-home1
Dolce-Gabbana-latest-flagship-store-interior-design-concept
prodavnici
kino-home
kino
red-bean-de-tham-restaurant
restorani

Настани и Новитети

Shantel

Најниски цени во Шантел

office-shoes-final

Актуелен попуст од -20% до -50% во Office Shoes

sport-vision

Намалување -30% во Sport Vision

Сите права се заштитени. Градски трговски центар - Скопје © 2018