Setec

Setec GTC

Локација: Приземје, секција 6

Телефон: 072/ 279 369

Емаил: setec2@setec.mk

09:00 – 21:00

Lokal Setec GTC

Сите права се заштитени. Градски трговски центар - Скопје © 2018