КОНТАКТ ГТЦ!

Како до нас

Локација

Кеј 13 Ноември

1000 Скопје

Побарај не:

ИНФО ЦЕНТАР (08:00 – 21:00):
+389 70 236 527

ДИСПЕЧЕРСКИ ЦЕНТАР (24/7) :
+389 2 3134 079

Работно време
ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК 09:00 – 21:00

САБОТА 9:00 – 17:00

НЕДЕЛА НЕ РАБОТИМЕ