ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

Ador Gold lokal GTC
Lokal-Ador-GTC
Адор Голд е реномирана продавница за златен накит со традиција долга 40 години. Спој на традицијата, креативност и иновативност даваат совршени парчиња за секоја модерна бајка. Посебно внимание посветуваме на свршенички прстени како почеток и бурми како круна на приказната. Во нашата продавница нудиме златен накит од 14К злато украсено со циркони или дијаманти.

Адор Голд

Телефон

072/ 680 336

Е-пошта

endi.adzija@gmail.com

Работно време

09:00 – 21:00

Локација

Приземје, секција 4

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ador Gold