ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

Bling-Bling-logo
Bling-Bling-Lokal-GTC

Ексклузивно селектиран накит и аксесоари по достапни цени. Сваровски кристали, сребро, античко сребро, ташни и се што е потребно за една дама со стил.

Bling Bling

Телефон

078/ 439 654

Работно време

09:00 – 21:00

Локација

Приземје, секција 2

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bling Bling