ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

Друштвото за производство, промет и услуги “Ди Ман Ко” ДООЕЛ извоз-увоз е формирано во Јануари 2001 година со седиште во Скопје. Основната дејност беше работење со наменски средства за потребите на МО и МВР на Р.М. Поаѓајки од фактот што пазарот во Р.М. е релативно мал, фирмата од почетокот на формирањето ги дефинира и другите правци на работење:

  1. трговија на мало и големо со ловно оружје и муниција, ловно спортска опрема
  2. сервис за оружје
  3. продажба на пиротехника и реализација на огномети
  4. увоз и реализација на воено-полициски средства за потребите на Р.Македонија
  5. реализација на транзити со експлозиви и воени средства низ територијата на Р.М

Ди Ман Ко

Телефон

02/ 3133 006

Е-пошта

info@dimanco.com.mk

Работно време

10:00 – 18:00

Локација

Кат 2, секција 6

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ди Ман Ко