ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

Irish Pub е прв автентичен Ирски паб во Скопје и во Македонија. Отворен е 2000 година а внатрешноста е во впечатливиот Викторијански стил.

Традиционалниот Ирски паб ресторан „СВ. ПАТРИК“ е поставен на најатрактивниот дел од Скопје покрај реката Вардар во Градскиот Трговски Центар – Скопје.

Ирски Паб

Телефон

02/ 3256 337
070/ 260 366

Е-пошта

oscarkp@t.mk

Работно време

08:00 – 01:00

Локација

Приземје, Кеј

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Irish Pub