ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

Scandi Food-logo
Scandi-Food-Lokal-GTC

Scandi Food

Телефон

078/ 363 382

Е-пошта

skandifud@gmail.com

Работно време

09:00 – 21:00

Локација

Приземје, секција 8

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Scandi Food