Ново во ГТЦ!

Елена Лука во ГТЦ

Elena-Luka-Lokal-GTC

Елена Лука Ве поканува на отварањето на својот нов showroom во ГТЦ. Да ја започнеме годинава со многу љубов, многу изненадувања и попусти.

Ве очекуваме заедно да ја споделиме среќата и да ја почувствуваме љубовта.

Се надеваме дека нашата нова продавница ќе стане Вашето ново омилено место за мода и шопинг.

Место: ГТЦ, I кат (до Кино Милениум)

Датум: Сабота – 16.01.2021 година

Час: 12:00

 

Елена Лука го сака ГТЦ, Елена Лука го сака градот убав.

Елена Лука во ГТЦ

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2021 © Сите права се заштитени

mk_MK