ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

Со историја што датира од 1991, ARTHUR’S почнува со својата работа во Скопје. Истата година ARTHUR’S почнува да врши увоз на познатите светски брендови: Converse, Nike и Reebok.

Продажбата континуирано се зголемува како резултат на огромниот интерест за спортската опрема што се промовира во тој период. Наредната година 1992, ARTHUR’S станува екслузивен дистрибутер за англискиот бранд Dr.Martens.

Големата разновидност на чевли и чизми допринесува за брзата експанзија на брeндот на територијата на Македонија, издигнувајќи го на тој начин ARTHUR’S меѓу најдобрите увозници за таков вид облека и опрема во земјата.

Arthur`s

Телефон

02/ 3120 149

Е-пошта

a4@arthurs.com.mk

Работно време

09:00 – 21:00

Локација

Приземје, секција 5

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Arthur`s