ПРОДАВНИЦИ ГТЦ!

Во 1996 година е основана компанијата  SKYMUSIC.  Нашата првична цел беше обезбедување на широк дијапазон на професионална опрема за снимање во Србија.  И денес, сѐ уште како дел од работењето на студиото е директната продажба на производите за снимање, па набргу после  основањето, компанијата започнува  со продажба на инструменти и професионална аудио опрема. И покрај тоа што нема малопродажен објект, компанијата SKYMUSIC  за кратко време стана ексклузивен дистрибутер на производите Roland за пазарот во Србија.

Sky Music

Телефон

02/ 3248 118

Работно време

09:00 – 21:00

Локација

Приземје, секција 7

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sky Music