Ново во ГТЦ!

Работно време

Podarok
По барање на корисниците во ГТЦ новoгодишно работно време:

– Сабота 26.12.2020г.
– 09:00-20:00ч.

– Недела 27.12.2020г.
– 09:00-17:00ч.

Работно време

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2021 © Сите права се заштитени

mk_MK