Ново во ГТЦ!

Се собравме за вас

Se-sobravme-za-vas-2020
Сабота, 26.12.2020г. со почеток од 19:00ч

Следете не во живо од Зелениот Кров на Г.Т.Ц Скопје на официјалниот youtube канал на City Radio

Се собравме за вас

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2022 © Сите права се заштитени

mk_MK