Ново во ГТЦ!

Спортски поздрав од ГТЦ

Sportski-pozdrav-GTC
За прв пат единствено во Градски Трговски Центар – Скопје

Спортски поздрав

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2022 © Сите права се заштитени

mk_MK