Ново во ГТЦ!

Медни денови

Prednovogodisni-medni-denovi-2020---plakat3
Предновогодишни медни денови во ГТЦ …10-12.декември 2020

Медни денови

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2021 © Сите права се заштитени

mk_MK