Ново во ГТЦ!

The Gin Garden

Со огромно задоволство ве информираме за настанот организиран од Bottega Eventi
што ќе се одржи на 1ви и 2ри Октомври на платото од Зелената градина на ГТЦ за дегустација на разни видови на алкохолни пијалоци од палетата на GIN и WHISKEY…🍸🥃

The Gin Garden

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2021 © Сите права се заштитени

mk_MK