Ново во ГТЦ!

Cinedays Festival 2020

Премиерно прикажан Македонскиот филм “ХОМО” на покривот на ГТЦ, на затворањето на 19 то издание на Cinedays Festival of European Film 🎬…Голема благодарност до организаторите и до гледачите и сите присутни кои веруваме дека уживаа во настанот…

Cinedays Festival 2020

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2022 © Сите права се заштитени

mk_MK