Ново во ГТЦ!

Се собравме за вас

City Radio организира ЖУРКА на зелената градина на кровот на ГТЦ…. 17 Maj – Недела од 20 до 23 часот #stayhome #staysafe #savelives.

Се собравме за вас

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2022 © Сите права се заштитени

mk_MK