Ново во ГТЦ!

Zelen pokriv na GTC

29.11.2019 год….Официјално отворена Зелената Градина во ГТЦ, и радосни сме дека Скопјани добија зелен парк во центарот на градот. Благодарни сме на Град Скопје и УНДП за успешно реализираниот проект.

Зелен покрив на ГТЦ

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2022 © Сите права се заштитени

mk_MK