Ново во ГТЦ!

4U Accessories во ГТЦ

4UAccessories-Lokal-GTC

Ви го најавуваме настанот ,,Театарски викенд на отворено“, кој Театар Комедија ќе го реализира во соработка со Градскиот трговски центар, во периодот од 11 до 13 јуни. На репертоарот се претставите: ,,Вечера за глупаци“ (11 јуни, петок), ,,На отворено“ (12 јуни, сабота) и ,,Чао пријатно!“ (13 јуни, недела). Претставите ќе се играат на отворени сцени на лоцирани кај петтата фасада на ГТЦ (влезот од страната на плоштад, по скалите најгоре) и во Зелената градина на покривот на ГТЦ, со почеток во 21 часот, со запазени мерки за одржување настани на отворено.
Билетите за настанот ќе бидат во продажба од утре, а ќе може да ги купите од билетарницата на Театар Комедија (секој ден од 10 до 18 часот).

4U Accessories во ГТЦ

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2022 © Сите права се заштитени

mk_MK