Ново во ГТЦ!

Best Buy награда за 2021/2022

Best-Buy-AWARD-GTC-Skopje

ГТЦ А.Д. – Скопје е корисник на медалот Best Buy Award 2021/2022 врз основа на истражување на пазарот спроведено од страна на Меѓународната асоцијација за сертифицирање ICERITAS во јануари 2021 година, а согласно кое истражување, во категоријата најдобар сооднос на цената/квалитетот на пазарот во категорија трговски центри ГТЦ е рангиран на прво место.

Best Buy награда за ГТЦ

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2022 © Сите права се заштитени

mk_MK