Ново во ГТЦ!

Nov lokal vo GTC

Големото отворање на Xiaomi Store и многу одлични понуди.

Нов локал во ГТЦ

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2021 © Сите права се заштитени

mk_MK