Ново во ГТЦ!

Nov lokal vo GTC

Lokal-Esotiq-GTC

Нова продавница за долна облека на брендот Esotiq Macedonia ГТЦ приземје од страната на жена парк

Нов локал во ГТЦ

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2021 © Сите права се заштитени

mk_MK