Ново во ГТЦ!

Promocija na Natasa Sardzovska

Natasa Sardzovska-Promocija na kniga-Tramontana

На 23 септември, на „Зелената тераса“ на покривот на ГТЦ, со почеток од 18 часот, ќе се одржи промоција на книгата „Трамонтана“.

Промоција на Наташа Сарџоска

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2021 © Сите права се заштитени

mk_MK