Ново во ГТЦ!

VERDE во ГТЦ

Verde-Lokal-GTC

Нова продавница на Грчкиот бренд за ташни, чевли и аксесоари

Verde-Skopje во ГТЦ приземје, од страна на Жена парк….

VERDE во ГТЦ

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2021 © Сите права се заштитени

mk_MK