Ново во ГТЦ!

Сертификат за општествена одговорност

Sertifikat za opstestvena odgovornost
Сертификатот е доделен за интеграција во sertifikat.eu.mk, електронски систем за сегментација на правни субјекти кои се општествено одговорни и за кои даваме препорака за користење на нивните производи/услуги сега и во иднина.

Сертификат за општествена одговорност

Сподели со пријателите

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Други објави

Јадрото на градот

Контакт :

Градски Трговски Центар - Скопје 2022 © Сите права се заштитени

mk_MK